ADsettings – nytt affiliatenätverk att hålla ögonen på

I början av november började det pratas om ett nytt affiliatenätverk under namnet ADsettings. Då verkade det inte särskilt intressant p.g.a. dess brist på annonsörer (moment 22 för nystartade affiliatenätverk) men nyligen upptäckte jag att man knutit till sig ett par nya annonsörer som kan vara av intresse. Idag erbjuder man:

  • Lustjakt
  • Monsieur
  • Scandinavian Hälsokost
  • Slipskungen
  • Tapeter Tyger

Vad som är förhållandevis ovanligt i affiliatebranschen är att flera av dem betalar ersättning per klick och inte avslut. På så vis är det otroligt enkelt att börja tjäna även om man inte får lika stor ersättning när det väl sker en försäljning. Vanligtvis föredrar jag att få ersättning vid avslut eftersom det räcker med få besökare för att tjäna hyfsat med pengar. Om du däremot har förhållandevis spridda besökarna så kan det vara en god idé att överväga PPC via Google AdSense och ADsettings.

Tyvärr har jag inte använt dem tillräckligt länge för att kunna uttala mig om varken kvalité eller hur betalningen fungerar. Däremot så har jag frågat runt och det visade sig att ADsettings är en vidareutveckling av Syno som startade 2008 och har fått relativt god kritik av de jag talat med. Inga kända problem vilket är positivt.

Besök ADsettings för att läsa mer om vad de erbjuder.


AFFILIATENÄTVERK: Mina favoriter

4 Comments


  1. Där har utlovats stora förändringar och inte minst förbättringar när gamla Syno nu ska vidarutvecklas. Innan var det ju inte helt lätt att hitta någon intressant annonsör då utbudet minst sagt var skralt.. Ska bli spännande att se om Adsettings kan etablera sig som ett riktigt schyst affiliatenäteverk.

    Jag gillar även att många annonsörer väljer att betala per klick. Detta tror jag kan locka många att lägga in annonser på sina sajter då det är otroligt enkelt att börja tjäna pengar. Men som du säger, nackdelen är att det inte blir så mycket…

  2. Har ni någon aning om vilka annosörer som är anslutna mer?

  3. Har väntat på provision sen Februari 2013 och fortfarande inte fått ett ända öre..

Leave a Reply