2819 nyckelord där besökarna vill spendera pengar

Mitt inlägg om hur du lyckas hitta alla nyckelord i en nisch blev väldigt uppskattat så här kommer en lista på 2819 nyckelord där besökarna är ute efter att spendera pengar. Listan är kanon om du är i behov av nya idéer eller inför nästa domänrea där du kan passa på att investera i så många nischer som möjligt för att sedan se var pengarna finns. Vänta bara inte för länge så att alla bra domäner försvinner.

Listan är i xlsx-format (Excel) för att få med antal sökningar och CPC.

Av naturliga skäl så har jag inte genomfört någon analys av konkurrensen så en hel del nyckelord kommer utan tvekan vara svåra att slå sig in på men med tanke på antalet så bör där finnas en hel del möjligheter att tjäna pengar.

En hel del av nyckelorden innehåller direkta köpord såsom köp eller köpa. Resten av nyckelorden (t.ex. ”bli av med torrhosta”) kan du antingen använda för att marknadsföra informationsprodukter (e-böcker) där du har stora marginaler eller för att rekommendera produkter som löser personens problem. Vill du vara extrem så kan du sälja en e-bok med både tänkbara lösningar och affiliate-länkar.

Vänligen respektera att det har tagit många timmar att sammanställa listan så hänvisa gärna till detta inlägget istället för att sprida listan vind för våg. Anser du att informationen på Affiliatenytt är värdefull så får du gärna länka till bloggen. Jag uppskattar naturligtvis alla omnämnande på Twitter och Pusha, stort tack för dessa, men tyvärr krävs det länkar för att placera sig högre på sökmotorerna.

Lycka till med sökorden och prenumerera gärna för att få fler inlägg av hög kvalité.


AFFILIATENÄTVERK: Mina favoriter

Leave a Reply