Få länkar från designkataloger

juni 10, 2011  |  Sökmotoroptimering
Få länkar från designkataloger

Igår tipsade jag om svenska länkkataloger och idag fortsätter jag på temat enkla länkar genom att lista 100 populära designkataloger. Idén är helt enkelt att du anmäler din blogg till var och en av katalogerna för att få en länk till din sida.

Det bör nämnas att en hel del av sajterna har höga krav och använder du ett standardtema så är det troligtvis inte värt din tid. Har du däremot en snygg blogg som är unik på något vis så är det lätta gratislänkar även om det tar tid.

Precis som med länkkatalogerna så får du gärna fylla på eller uppdatera listan genom att lämna en kommentar. Glöm inte heller bort att prenumerera på mitt nyhetsbrev!


AFFILIATENÄTVERK: Mina favoriter

4 Comments


  1. Bra lista igen, gillade din förra lista om länkkataloger och detta är också ett bra sätt att få lite gratis länkar om man har en egen design på bloggen eller sajten. Mer sådana här =)

    • Tack. Där finns en drös med liknande tips som är på väg att bli publicerade så det är bara att fortsätta följa bloggen 🙂

  2. Bra initiativ med förteckningarna, jag lägger speciellt märke till att du även har betonat kvalitetskraven. Det är min bestämda uppfattning att många tjänar på detta. Visst, det kan bli många listor och kataloger till att börja med, och tid tar det. Men, kraven på kvalitet och variation är race som körs parallellt med kvantitet. Kvalitetskraven kommer att medverka till en konsolidering inom sökoptimeringen på ett sätt som kvantitet och volym inte kommer att klara på sikt.

  3. Många fina inlägg du har skapat på sista tiden mannen!

Leave a Reply