Adtraction

Adtraction är ett affiliatenätverk, ett automatiserat system där annonsörer som vill öka sin försäljning matchas ihop med publishers som vill erhålla annonsintäkter från sina webbplatser. Publishers tillhandahålls annonser med länkar till Annonsörens webbplats. När annonserna resulterar i försäljning kompenseras publishers genom Adtraction. På detta sätt får publishers snabbt tillgång till många Annonsörer och på samma sätt får Annonsörer snabbt tillgång till ett stort antal publishers.

Adtractions ambition är att utveckla marknaden för prestationsbaserad marknadsföring genom nytänkande funktionalitet och innovativ teknik. Vi ger publishers effektivare verktyg för att marknadsföra våra Annonsörers produkter och tjänster. Alla våra Annonsörer är handplockade. Vi fokuserar på etablerade varumärken och ställer krav på attraktiva produkter och hög konverteringsgrad.

Adtraction är byggt på mångårig erfarenhet av prestationsbaserad marknadsföring. Vårt fokus är ökad försäljning för våra annonsörer och därmed högre intäkter för våra publishers. Vi jobbar uteslutande med åtgärdsbaserade kampanjer (CPA) där ersättning endast utgår när en faktiskt försäljning, eller annan värdeskapande händelse, har genomförts. Enkelt uttryckt, tjänar inte ni några pengar så tjänar inte heller Adtraction några pengar!

Klicka vidare och registrera dig hos Adtraction nu!Leave a Reply

Affiliateprogram hos Adtraction