Få besökare från svenska tävlingssajter

Regelbundna tävlingar är utan tvekan en av de mest effektiva metoderna för att locka återkommande läsare. Lyckas du dessutom övertala ett företag att sponsra med priser så kan du snabbt öka din besökarkrets. Problemet är att företag ibland ber om statistik på antalet deltagare för att få valuta för pengarna men det är inte helt enkelt om du har en mindre blogg. Därför kan det vara en bra idé att använda dig av diverse tävlingssajter för att gratis sprida budskapet om din tävling.

Tyvärr brukar deltagarna gå från sajt till sajt så det är troligtvis ingen effektiv metod för att få trogna läsare men börjar du publicera regelbundna tävlingar så finns där all anledning till att prenumerera på dina utskick om framtida tävlingar.

Till skillnad mot mina listor på länkkataloger och designkataloger så ger dessa tävlingssidorna inga vettiga inlänkar till din sida så om du är ute efter att sökmotoroptimera din blogg så rekommenderar jag mina andra tips.

Lämna gärna en kommentar om jag har glömt någon eller det visar sig att någon av tävlingssajterna ovanför inte godkänner nya bidrag längre.


AFFILIATENÄTVERK: Mina favoriter

5 Comments


  1. Hej, kan tipsa om Tävlaonline.se.

  2. Hej Stefan!

    Vill tipsa om min tävlingssajt tavlaonline.nu. Uppdateras relativt regelbundet med nya tävlingar.

  3. Superbra lista, tack Stefan!

Leave a Reply